Karijera i obrazovanje

Jeste li netko s izvrsnim specijalističkim znanjem ili praktičnim iskustvom u industriji plastike i tražite novi izazov? Da li se filozofija Alibegović Plast d.o.o. također izražava u vašem znanju, ponašanju i vašoj slici o sebi? Radujemo se primanju vaše prijave!

Da li ste posvećeni i tražite uzbudljiv izazov u industrijskom ili komercijalnom sektoru? Zatim se prijavite za obučavanje, stažiranje ili probno obučavanje.

Ili ste student koji se specijalizirao za tehnologiju plastike, mašinstvo, poslovnu administraciju, marketing, arhitekturu ili računarsku nauku i želite završiti staž u našoj kompaniji ili napisati diplomski rad s nama? Tada se radujemo vašoj prijavi, navodeći određeni period i željeni zadatak.

Svi zainteresovani za nove izazove ili sticanje praktičnog iskustva u preduzeću Alibegović Plast d.o.o. mogu se prijaviti na e-mail adresu: info@alibegovicplast.com. 

TRŽIŠTE RADA / OTVORENI POSLOVI

Tražite novi izazov? Saznajte više o mogućnostima za karijeru i slobodnim radnim mjestima u Alibegović Plast. Prijavite se sada!                                      

OBUKA I PRAKSA

Jeste li predani i tražite raznoliko naukovanje sa uzbudljivim zadacima u industrijskom ili komercijalnom sektoru? Zatim nam se pridružite timu!

PRIDRUŽITE NAM SE

Prijavite se za dostupne poslove ili za obuku i praksu