Krovne obloge

Krovna obloga od plastike ili patentirani drveno-plastični kompozitni materijal Twinson zadivljuje svojom svestranošću i izdržljivošću. Uz različite profile, boje i duljine profila besplatni dizajn je moguć u gotovo svim područjima primjene. Kutije, strehe i krovni dodaci imaju atraktivan izgled i trajnu zaštitu od vremenskih i UV zračenja.

UGAONI PROFILI OD PVC

Višenamjenski profili za oblaganje izrađeni od čvrstog PVC-a od pjene, obloženi krutim PVC-om garantiraju elegantan krovni dizajn.

ŠUPLJI PROFILI OD PVC

Šuplji profili komore izrađeni od čvrstog PVC-a posebno su pogodni za oblaganje teško dostupnih područja na krovovima i zidovima.

KROVNE OBLOGE OD TWINSONA

Profili izrađeni od drveno-plastičnog materijala Twinson kombinira izgled prirodnog drveta i jednostavnost održavanja i trajnost PVC-a.

KROVNE OBLOGE OD PVC-a I TWINSONA: TRAJNE, LAKE ZA ODRŽAVANJE, ATRAKTIVNE

Profilni sustavi za oblaganje krovova jednostavno su i atraktivno rješenje za krovne potkrovlje i krovne pregrade. U vanjskoj zoni ploče izrađene od visokokvalitetnog PVC-a posebno su pogodne za oblaganje teško dostupnih područja na krovovima i zidovima.

Sa krovnim oblogama od PVC-a ili Twinsona slika je suvišna. Vanjski izgled fasade ostaje poput novog čak i bez održavanja.

Krovna obloga je pogodna kako za nove zgrade, tako i za projekte obnove. Opsežna paleta dodataka za uglove, spojeve, ivice, otkriva i prelaze fleksibilno se prilagođava svim vrstama konstrukcije. Dostupni su i ventilacioni profili za zaštitu građevinske tkanine.

Sve prednosti naše krovne obloge

– Kompletan sistem – oblaganje profila sa priborom za uglove, spojeve i ivice
– jednostavna obrada konvencionalnim alatima
– lako se održava – nije potrebno slikanje
– otporne na sve vremenske uvjete
– izdržljiv
– opsežna paleta boja
– ekološki prihvatljiv (100% recikliran)
– PEFC certifikat (Twinson)