Terase

S našim inovativnim i individualnim rješenjima ostvarujemo želje o vrtu iz snova i osiguravamo dugoročan kvalitet i čist ljetni užitak. Naši jednostavni i dugotrajni podovi za terase od patentiranog drveno-plastičnog kompozitnog materijala Twinson, također su idealni za verande, bazene, balkone, krovne terase i vrtne staze. Ovaj prikladan sistem zaokružuje naš raspon proizvoda.

TWINSON (WPC) TERASE

Tri sistema terase s različitim varijantama podova raskošnog dizajna otvaraju mogućnosti sofisticiranog oblikovanja Vašeg vanjskog prostora.

ZAŠTITA

Sistemi za zaštitu od pogleda Twinson, pružaju vizuelno privlačnu zaštitu vanjskih područja i skladno se uklapaju u bilo koji okoliš.

PODOVI ZA TERASE OD PATENTIRANOG WPC MATERIJALA - TWINSON

Pri planiranju izgleda terase, glavni fokus bi trebao biti na odabiru poda. Izbor podova terase ne utiče samo na vanjski izgled. Prava atmosfera za uživanje ​​u vrtu i slobodnom vremenu se prije svega ostvaruje radi odabira materijala okolnih površina. Naravno, uvijek treba paziti na to da su odabrana boja i površinska struktura u skladu s arhitekturom i krajolikom, ali isto tako je važno kakav osjećaj materijal pruža na dodir golom rukom ili nogama. U idealnom slučaju, površina bi trebala biti topla i prirodna poput drva, ali istovremeno bez komadića i pukotina. Tek tada Vi i Vaši voljeni možete bosonogi bezbrižno uživati na terasi. WPC podovi za terase od patentiranog materijala Twinson impresioniraju upravo tim karakteristikama. Oni su topli i ugodni poput drveta, a istovremeno nemaju pukotine, izdržljivi su i lako se održavaju.

WPC podovi za terase - inovativni, održivi, jednostavni za održavanje

Twinson je visokokvalitetan i patentiran materijal izrađen od WPC-a (drveno plastični kompozit). Podovi za terase od inovativnog WPC materijala Twinson posebno su impresivni zbog visokog standarda kvaliteta. Njihova prednost je što im je površina poput drveta dok su WPC ploče istovremeno izuzetno otporne na vremenske uslove i vrlo se jednostavno održavaju – njihov prirodan izgled traje godinama, premazivanje i bojenje je bespotrebno, a materijal je izuzetno ekološki prihvatljiv i 100%-tno reciklirajući.

Ulaganjem u WPC terasni pod Twinson, ulažete u materijal koji će Vas dugo činiti sretnima. Terase Massive Pro, Terase Massive i Terrace kao i sistem zaštite od pogleda pružaju dugoročno i kvalitetno rješenje za sve radove vezane uz uređenje okućnice i vrta.