Lako održive Twinson WPC ploče

Patentirani kompozitni materijal od drveta i plastike za Twinson terase garantira da ćete dugo uživati ​​u svojoj terasi, obodu bazena ili vrtnoj stazi. Napori na održavanju WPC brodskih podova su minimalni – farbanje više nije potrebno, a boje se zadržavaju godinama.

TWINSON PLOČE OD PATENTIRANOG WPC MATERIJALA

Pri planiranju terase, glavni fokus treba biti na površinskom pokrivanju. Izbor brodskih podova ne utječe samo na vanjski izgled. Pravu atmosferu za uživanje u vrtu i slobodno vrijeme prvenstveno oblikuju materijalna svojstva palube. Naravno, uvijek biste trebali osigurati da boja i površinska struktura dasaka budu odabrane tako da odgovaraju arhitekturi i pejzažu. Ali, najmanje je jednako važno kako se osjećaju daske kada ih dodirnete golim rukama i nogama. Idealno bi bilo da bude toplo i prirodno poput drveta, ali istovremeno bez iverja i praznina. Tek tada vi i vaši najmiliji možete bez brige uživati ​​u lijepim danima. Twinson WPC podnica izrađena od patentiranog materijala impresionira upravo ovim svojstvima. Topli su i udobni poput drva, a istovremeno ne iverjuju, izdržljivi su i jednostavni za njegu.


WPC brodski pod – inovativan, održiv, lak za održavanje

Twinson je izuzetno kvalitetan i patentiran WPC materijal. Kratica WPC označava “kompozit od drvene plastike” i opisuje kombinaciju drveta i plastike. WPC podovi od inovativnog kompozita od drveta i plastike Twinson posebno su impresivni zbog visokih standarda kvaliteta. Njihova površina je poput drveta. Još jedna prednost: WPC brodske ploče izuzetno su otporne na vremenske uvjete i vrlo su jednostavne za njegu. Prirodni izgled WPC ploča zadržava se godinama. Nije potrebno slikanje. Pored toga, materijal je izuzetno ekološki prihvatljiv i 100% se može reciklirati