O nama

Razvijamo inovativna rješenja za održiv dom sa najnižim mogućim ekološkim tragom. U tu svrhu koriste se perfekrno projektovani, visokokvalitetni plastični profili i patentirani drveno-plastični materijal Twinson – za prozore i vrata, terase, fasade i krovne obloge. Stvoriti bezvremeno lijepe proizvode koji već ispunjavaju buduće zahtjeve u pogledu izgleda, performansi i ekološke ravnoteže – to je naš moto!

TKO SMO MI

Alibegović Plast d.o.o. je preduzeće koje se čitave dvije decenije bavi proizvodnjom PVC i ALU stolarije te ostalih prerađevina na ovoj bazi, a vezane su za uređenjem domova i okolnih prostora.

NAŠA MISIJA

Stvoriti bezvremenski lijepe proizvode koji već ispunjavaju buduće zahtjeve u pogledu izgleda, performansi i ekološke ravnoteže – to je naš moto! Stoga se u razvoju fokusiramo na inovacije, ekologiju i dizajn.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Razvijamo tehnički visokokvalitetne proizvode od PVC-a i drveno-plastičnih kompozita. Naša rješenja su primjer kako se iz intenzivnih istraživanja i dugogodišnjeg iskustva stvaraju inovativni sistemi za prozore i vrata, vanjski boravak kao i oblaganje fasada i krova. Naši proizvodi se lako obrađuju i instaliraju, te se izuzetno lako održavaju.