Naša misija

Stvoriti bezvremenski lijepe proizvode koji već ispunjavaju buduće zahtjeve u pogledu izgleda, performansi i ekološke ravnoteže – to je naš moto! Stoga se u razvoju fokusiramo na inovacije, ekologiju i dizajn.

INOVACIJA

Razvijamo tehnički visokokvalitetne proizvode od PVC-a i drveno-plastičnih kompozita. Naša rješenja su primjer kako se iz intenzivnih istraživanja i dugogodišnjeg iskustva stvaraju inovativni sistemi za prozore i vrata, vanjski boravak kao i oblaganje fasada i krova. Naši proizvodi se lako obrađuju i instaliraju, te se izuzetno lako održavaju.

EKOLOGIJA

Pomažemo u stvaranju održivog i izuzetno energetski efikasnog doma. Naši građevinski proizvodi su izdržljivi, lako se održavaju i postižu izvrsne vrijednosti toplotne izolacije. Svi proizvodi imaju izvrsnu ekološku ravnotežu i 100% se mogu reciklirati na kraju njihovog korisnog vijeka.

DIZAJN

Mi pomažemo našim kupcima u dizajniranju individualnog arhitektonskog stila i ostvarenju životnih snova. Zaštitimo ih od vjetra, vremenskih prilika i buke i omogućavamo im da žive mirno i udobno. Nudimo jedinstven izbor boja i dekora. Bezvremenost naših dizajna, u kombinaciji s dugovječnošću proizvoda, garantuje životni vijek duži od 50 godina.