Prozorski sistemi ARCADE

Jasne, vitke forme i visokog nivoa funkcionalnosti, sistem prozora Arcade nudi dubinu profila od 71 mm za nagrađivanje prozora visokom stabilnošću i dobrom toplotnom izolacijom. Ovaj svestrani profil također omogućava graditeljima i izvođačima radova s ​​ograničenim budžetom da imaju koristi od visokokvalitetnog rješenja za suvremenu gradnju.

Dobre vrijednosti toplinske izolacije dodatno štede energiju i štede novac. Profili linije Arcade tehnički su dobro dokazani klasični dizajni i izuzetno su popularni zbog svog izvrsnog omjera troškova i koristi. Svojim elegantnim izgledom udovoljavaju i zahtjevnim dizajnerskim zahtjevima. Arcade nudi ekonomično, dosljedno i bezvremeno rješenje za elegantne prozore i fasade.

Postoji mnogo različitih boja i dizajna koje možete izabrati: Arcade je dostupan u dva različita dizajna sa kosinama od 20 ° kao klasična ofset ili polu-ofset okrugla verzija.
Odgovarajuća ulazna vrata i podizna i klizna vrata dopunjuju sistem.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

– Sistem od 71 mm, 5 komora
– Vrijednost izolacije cijelog prozora U w do 0,74 W / m2K
– Polu-pomak i pomak krila, koso 20 °
– Sadrži zastakljivanje debljine do 47 mm za toplotnu ili zvučnu izolaciju
– Vrijednost izolacije okvira Uf = 1,2 W / m2K
– Unutarnja čaša za zastakljivanje od 2 metra za poboljšanu zaštitu od provale
– Dvije uokvirene TPE brtve
– Zvučna izolacija do 44 dB (klasa zaštite od buke 4)
– 40 različitih boja laminirane folije

POUZDANA TERMOIZOLACIJA KAO OSNOVA VAŠEG IDEALNOG DOMA

Stalno rastuće cijene energije i nestašica sirovina čine izolaciju zgrade sve važnijom. Danas niko ne može priuštiti da ignorira kvalitet prozora. Sa dubinom ugradnje od 71 mm i vrijednošću izolacije okvira od 1,2 W / m²K, Arcade pruža dobru toplotnu izolaciju i poznati visoki tehnički standard Deceuninck-a. To vam olakšava odabir pravog prozora.

PROZORI BAŠ PO VAŠEM UKUSU

Koje će boje biti vaši Arcade prozori? Postoji izbor od 40 različitih dekora. Uključuju obične boje, drvene dekore i laminacije s aluminijskim izgledom. Ono što naše prozore čini posebnim je to što postoje odgovarajući profili u antracit boji za prozore u sivim tonovima. Oni vašim PVC prozorima daju izgled koji je sličan aluminijumskim!

SISTEM BOJA

Prozori u boji stvaraju efekt dizajna i imaju značajan utjecaj na vizualni izgled fasade.
Uz širok izbor dekora, nudimo gotovo neograničene mogućnosti dizajna. To omogućava da se nove zgrade i projekti obnove dizajniraju potpuno individualno, udišući novi život fasadi.

Naše boje prozora raspoređene su u grupe prema arhitektonskim stilovima kako bi olakšali odabir boja za vaše specifične potrebe.

TREND BOJE

Modni sivi tonovi kombiniraju se s plemenitom bisernom strukturom kako bi stvorili sofisticirani naglasak arhitekture zgrade.

ARHITEKTONSKE BOJE

Aluminijski izgled i elegantne nijanse sive u premium bojama daju fasadi vrlo posebnu eleganciju.

KLASIČNE BOJE

Naši najprodavaniji obojeni dekori mogu se univerzalno koristiti za arhitekturu privatnih ili poslovnih zgrada, a pogodni su i za nove projekte izgradnje i obnove.

BEZVREMENSKE BOJE

Timeless boje postavili su obojene naglaske na fasadi kuće u vječnim predivnim bojama drveta.

TRADICIONALNE BOJE

Topli drveni ukrasi za prirodan izgled u finim i izraženim drvenim zrnima savršeno se uklapaju u tradicionalne i moderne arhitektonske stilove.