Prozorski sistemi NL 71

Elegantan način kombinovanja arhitekture i moderne tehnologije. Sistem NL 71 savršeno je prilagođen arhitekturi holandskih građevinskih fasada i oduševljava svojim uskim profilom. Polu-uvučeno krilo naglašava klasičan izgled, a 40 dostupnih nijansi dodatno pružaju bogate mogućnosti dizajna.

Za odličnu toplotnu izolaciju zaslužan je sistem s 5 komora koji doprinosi smanjenju potrošnje energije te troškova grijanja. Za NL sistem također postoje odgovarajuća ulazna vrata, tako da nećete imati samo harmonična i lijep ulaz, nego i najviši nivo sigurnosti.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

– Dubina profila 115 mm, 5 komora
– Izolacijska vrijednost cijelog prozora Uw do 0,79 W/m2K 
– Dostupan dizajn s ravnim i zaobljenim krilima 
– Mogućnost ostakljenja do 47 mm
– Unutrašnja dvonožna letvica ostakljenja za još bolju protuprovalnu zaštitu
– Visina komore za sprečavanje kondenzacije 20 mm
– Dvije uvučene zavarive TPE brtve
– Zvučna izolacija do 44 dB (zvučna izolacija klasa 4)
– 42 različite boje folije

SISTEM BOJA

Vrata u boji naglašavaju dizajn i značajno oblikuju izgled fasade. AlibegovićPlast nudi gotovo neograničene mogućnosti dizajna s velikim izborom dekora. Novogradnja kao i objekti za renoviranje, mogu se dizajnirati individualno što doprinosi novom sjaju Vaše fasade.

Naše boje su grupisane u arhitektonske stilove, omogućavajući Vam da jednostavno izaberete boju koja odgovara Vašim ličnim željama.

TREND BOJE

Modni sivi tonovi kombiniraju se s plemenitom bisernom strukturom kako bi stvorili sofisticirani naglasak arhitekture zgrade.

ARHITEKTONSKE BOJE

Aluminijski izgled i elegantne nijanse sive u premium bojama daju fasadi vrlo posebnu eleganciju.

KLASIČNE BOJE

Naši najprodavaniji obojeni dekori mogu se univerzalno koristiti za arhitekturu privatnih ili poslovnih zgrada, a pogodni su i za nove projekte izgradnje i obnove.

BEZVREMENSKE BOJE

Timeless boje postavili su obojene naglaske na fasadi kuće u vječnim predivnim bojama drveta.

TRADICIONALNE BOJE

Topli drveni ukrasi za prirodan izgled u finim i izraženim drvenim zrnima savršeno se uklapaju u tradicionalne i moderne arhitektonske stilove.