Ulazna vrata

Za posebno velika balkonska vrata prikladni su sistemi podizno-kliznih stijena, jer se lako i jednostavno otvaraju. Podizno-klizne stijene nisu opremljene funkcijom otvaranja na kip – prozorski se elementi otvaraju preko vodilica upuštenih u pod te tako omogućavaju prijelaz bez prepreka. Pomični krilni elementi mogu se vodoravno pomicati uz minimalan napor.

Osim što posjeduju visok stepen nepropusnosti za vjetar i olujnu kišu, AlibegovićPlast podizno-klizne stijene također postavljaju mjerila na tržištu u pogledu toplotne izolacije zahvaljujući Uf-vrijednosti od 1,3 W/m2K te osiguravaju visoku stabilnost uz pomoć kontinuiranog čeličnog ojačanja u okviru i krilu.

AlibegovićPlast podizno-klizne stijene pristaju uz sve AlibegovićPlast prozorske sisteme.

Centralna VRATA OD PVCA / ELEGANTNOST I SIGURNOST ZA VAŠ DOM

Ulazna vrata su kreativno središte svakog ulaznog prostora. U zavisnosti od arhitekture i individualnih želja, ulazna PVC vrata karakterišu izgled zgrade i prva su stvar s kojom se stanari i gosti susreću. Zato je presudno da sistem ulaznih vrata zadovoljava sva Vaša očekivanja

– pojedinačne mogućnosti dizajna
– sofisticiran dizajn
– optimalna zaštita od vremenskih neprilika i buke 
– visoka stabilnost, dugotrajnost i zaštita od provale
– odlična vrijednost toplotne izolacije

Jednako važan je i kvalitet materijala i izrade. Budući da su prednja vrata izložena vrlo posebnim zahtjevima, moraju raditi apsolutno pouzdano. PVC ulazna vrata firme AlibegovićPlast d.o.o. nude sve to uz visoke standarde kvaliteta i individualne mogućnosti dizajna.

AlibegovićPlast PVC ulazna vrata i bočna ulazna vrata dostupna su u raznim oblicima, obradi i mogućnostima boja. Ona mogu biti opremljena sa svim dostupnim plastičnim, staklenim i aluminijskim punjenjima i postavljaju elegantan naglasak u svim novogradnjama, a ujedno se mogu bez problema integrisati u fasade starogradnje kroz razne montažne mogućnosti.

 

PVC ulazna vrata – stabilna, sigurna i bez barijera

– Ulazna vrata su dizajnirana za 100.000 ciklusa otvaranja i zatvaranja i time su testirana na 20-godišnji vijek trajanja.
– Čvrstoća stabilne konstrukcije može se dodatno povećati metalnim ugaonim spojevima.
– Opremljena s multi-point bravama i posebnim spojnicama, omogućavaju postizanje vrlo visoke zaštite od provale u skladu s DIN-ENV 1627.
– Sva naša ulazna PVC vrata ispunjavaju kriterije trenutnog Pravilnika o uštedi energije EnEV 2014 
– Život bez barijera: Univerzalno primjenjiv aluminijski prag od 20 mm smanjuje rizik od pada i zbog svog ravnog dizajna omogućava život bez barijera.
– Omogućena najbolja toplotna izolacija